Anlægning af have og pasning af grønne områder

Vi tilbyder anlægsarbejde og haveservice for private og erhverv

Hos TFK Services står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp fra en anlægsgartner til anlægning af have eller den løbende pasning og pleje. Vi klarer haven for dig, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde. 

Vi kører bl.a. ud til opgaver i Ringsted, Sorø, Roskilde og Slagelse, men også i flere andre omkringliggende områder på Sjælland.

Eksempler på vores arbejde i forbindelse med anlægning af have

I forbindelse med anlægning af have kan vi udføre mange forskellige opgaver, således at du kan få en smuk have eller et grønt område med et komplet helhedsindtryk.

Vi kan bl.a. være behjælpelige i forbindelse med:

  • Belægningsarbejde
  • Anlægning af rullegræs
  • ​Plantning af blomster
  • Indretning af haven
  • Opsætning af hegn

Vi kan indrette din have eller dit grønne område, således at der er en sammenhæng mellem blomsterbede og have stier og på en måde, hvor havens funktionalitet møder det æstetiske. 

Vedligeholdelse af haven

Der er mange opgaver i en have. Græsset skal holdes nede, bede skal været luget, flisegange skal være rene, og indkørslen skal være indbydende at se på. Specielt i virksomheder er det utroligt vigtigt, at der er styr på de udvendige arealer, så virksomheden fremstår perfekt.

Vi tilbyder både vores hjælp til pasning og pleje af haven eller de grønne områder ad hoc eller i form af en fast aftale omkring pasning. Vi tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og behov, og herefter finder vi sammen den helt rette løsning.

Kontakt os og få et tilbud på vedligeholdelse eller anlæg af have

Vi tilbyder skræddersyede priser på vores arbejde, og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på din opgave i forbindelse med anlægning af have eller den løbende vedligeholdelse. Så beregner vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på den løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på anlægsarbejde og haveservice

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne om dine specifikke ønsker. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

Anmeldelser af TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Se hvad kunderne siger om os!
5-stjerner_2

​Du er velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveservice & hegn m.m.

TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Ømarksvej 13, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 33107056​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

© 2022 TFK Services v/Thomas Follin Kjær | Alle rettigheder forbeholdes.