Ny indkørsel etableres for private og erhverv​

Er det blevet tid til at få etableret en ny indkørsel, og leder du efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos TFK Services har vi stor erfaring som brolæggere, og vi løser mange forskellige opgaver i forbindelse med flisebelægning for både private husejere og forskellige former for erhverv.

Vi kører ud til kunder som har brug for professionel hjælp til lægning af indkørsel eller andet flisearbejde. Vi kører primært i Ringsted, Slagelse, Sorø og Roskilde, men vi kører også udenfor disse områder, hvis det ønskes.

Hvad koster en ny indkørsel?

Det er altid individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en ny indkørsel koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor stor en indkørsel der er tale om
  • Om vi først skal fjerne en gammel belægning eller grave ud til indkørslen
  • Hvilke sten eller fliser du vælger
  • Hvilket mønster de valgte sten eller fliser skal lægges i

Ønsker du en konkret pris, må vi derfor tage en snak med dig omkring ovenstående faktorer og derudfra udarbejde et godt tilbud til dig.

Hvilke fliser skal jeg vælge?

Det er blevet populært at få lagt store fliser i indkørslen. Dette er dog imidlertid ikke den mest optimale løsning til lægning af fliser i en indkørsel, for hvis bilen ikke kører ind over midten af flisen, så kan den få et lille vip. Jo flere vip flisen får, desto mere ustabil og ujævn vil belægningen blive, og fliserne kan også nemt gå i stykker.

I stedet anbefaler vi nogle mindre fliser, der eventuelt kan kombineres med gangstier belagt med store fliser. Hvis du alligevel ønsker de store fliser, kan det være en fordel at få lagt et betonunderlag under belægningen, da fliserne i så fald vil holde bedre til kørslen.

Vi fører selv et bredt udvalg af forskellige sten og fliser, og derudover kan vi også bestille et endnu større sortiment hjem til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på etableringen af en ny indkørsel, eller har du brug for rådgivning eller vejledning omkring valg af fliser? Så kan vi kontaktes på telefon 40 34 97 67 eller e-mail thomas@tfkservices.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et godt tilbud på Ny indkørsel

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne om dine specifikke ønsker. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

Anmeldelser af TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Se hvad kunderne siger om os!
5-stjerner_2

​Du er velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveservice & hegn m.m.

TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Ømarksvej 13, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 33107056​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

© 2022 TFK Services v/Thomas Follin Kjær | Alle rettigheder forbeholdes.