Tagrenovering og lægning af nyt tag udføres​

Trænger dit tag til en tagrenovering, eller er det blevet tid til at få lagt et helt nyt tag på boligen? Så står vi hos TFK Services klar til at løse opgaven. Vi er et alsidigt firma, der løser mange forskellige håndværkeropgaver, herunder forskellige former for tagarbejde.

Vi tilbyder både lægning af nyt tag såvel som renovering af tag for private kunder og erhvervskunder i Sorø, Slagelse, Roskilde og Ringsted samt resten af Sjælland.

Vi lægger stor vægt på at udføre professionelt, solidt og kvalitetsbevidst arbejde, så du kan få et tæt tag, og vi rydder altid pænt op efter os selv, når vi er færdige med vores arbejde.

Er det blevet tid til at skifte taget ud?

Et tag holder desværre ikke for evigt, og da det er bygningens væsentligste værn mod vind og vejr, så er det utroligt vigtigt at sørge for, at det bliver skiftet ud, når det ikke længere giver den beskyttelse, som det skal. I den forbindelse kan vi hos TFK Services tilbyde at lægge et nyt tag for dig til en attraktiv pris.

Hvis dit tag er utæt, kan det også være, at du kan nøjes med at få foretaget en tagrenovering, hvis taget ellers har nogle gode år tilbage – dette kan vi også hjælpe med.

Få foretaget en grundig tagrenovering

Utætheder på taget skal altid undersøges og udbedres så hurtigt som muligt, så du kan slippe for potentielt større skader som følge af et utæt tag. Efter vi har lokaliseret utætheden og fundet årsagen hertil, foretager vi en grundig og professionel tagreparation, så du igen kan få et tæt tag.

Vi kan også rådgive og vejlede dig omkring, hvorvidt det vil være mere hensigtsmæssigt at få skiftet taget ud, hvis det alligevel har en kort levetid tilbage. Har du spørgsmål til tagrenovering, er du desuden altid velkommen til at kontakte os – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger blandt andet af:

  • Hvor stort taget er
  • Hvilket tagmateriale du vælger
  • Om der skal lægges nyt undertag

Er du interesseret i en konkret pris på nyt tag, så er vi nødt til at kende lidt nærmere til dine ønsker og behov for de ovenstående faktorer, før vi kan give dig et godt tilbud. Du er dog altid garanteret en billig pris hos os.

Vil du høre mere om tagrenovering og nyt tag? Kontakt os

Brænder du inde med flere spørgsmål til vores ydelser? Så kontakt os gerne på telefon 40 34 97 67 eller e-mail thomas@tfkservices.dk for at høre mere. Vi ser frem til at hjælpe dig med din tagrenovering eller helt nyt tag.

​​

Få et godt tilbud på Tagarbejde

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne om dine specifikke ønsker. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

Anmeldelser af TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Se hvad kunderne siger om os!
5-stjerner_2

​Du er velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveservice & hegn m.m.

TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Ømarksvej 13, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 33107056​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

© 2022 TFK Services v/Thomas Follin Kjær | Alle rettigheder forbeholdes.