Opsætning af hegn fra Wimex

Find det rigtige hegn

Er du på udkig efter et vedligeholdelsesfrit hegn af høj kvalitet?

Hos TFK Services tilbyder vi salg, levering og opsætning af hegn for dig, der ønsker et vedligeholdelsesfrit hegn af allerhøjeste kvalitet fra Wimex. Med et hegn fra Wimex får du ikke kun et solidt og vedligeholdelsesfrit hegn. Du får også et hegn af høj kvalitet.

Vi tilbyder opsætning af hegn fra Wimex til skarpe priser for private husejere og forskellige former for erhvervskunder flere forskellige steder på Sjælland. Fra vores egen adresse i Ringsted kører vi bl.a. ud til opgaver i forbindelse med hegnsopsætning i vores eget lokalområde samt i Slagelse, Sorø, Roskilde og omegn.

Sammen finder vi frem til den rette løsning

Vi er en virksomhed, der lægger stor vægt på at udføre et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejde med dig finder frem til den bedst mulige løsning til din have eller til din terrasse.

Vi løser mange forskellige former for opgaver i forbindelse med både levering og opsætning af kvalitetshegn, og vi har derfor stor erfaring inden for området. Du kan med andre ord være sikker på, at du får den rette løsning, der kan holde i de næste mange år, når du vælger at lade os hjælpe dig. 

Skærm af mod vejen, blæsten eller naboerne

Der er mange forskellige muligheder i forbindelse med hegnsopsætning alt afhængigt af, hvad dine konkrete behov er, og hvor du ønsker hegnet opsat. Du kan f.eks. få monteret et hegn i skellet ude ved vejen, så du ikke kan kigge ud på vejen og blive generet af forbipasserendes indkig, ligesom du også kan skærme af ind mod naboerne, eller du kan få opsat et hegn på din terrasse for at skabe læ.

Kontakt os og få beregnet en pris på opsætning af hegn

Hvis du kunne tænke dig at få inspiration til dit havehegn, eller hvis du vil vide mere om priserne på et hegn fra Wimex, så kan du med fordel klikke dig ind på Wimex hegnsberegner.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på opsætning af hegn eller for at høre mere andre vores andre services heriblandt anlægning af have.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et godt tilbud på Opsætning af hegn

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne om dine specifikke ønsker. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør hos​3byggetilbud. Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

Anmeldelser af TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Se hvad kunderne siger om os!
5-stjerner_2

​Du er velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveservice & hegn m.m.

TFK Services v/Thomas Follin Kjær

Ømarksvej 13, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 33107056​

For 4. år i streg er vi blevet udnævnt til ambassadør.

Det er vi blevet på forskellige parametre hvor det der betyder mest for mig er kundetilfredshed

© 2022 TFK Services v/Thomas Follin Kjær | Alle rettigheder forbeholdes.